sabato 9 gennaio 2016

Paste cu Ragu

Ingrediente

-600 gr carne tocata mixta vitel si porc

-200 gr de rosi proaspete

-200 gr pasta de rosi

-100 gr ceapa

-100 gr morcov

-100 gr telina (sa nu fie radacina sa fie partea cu frunzele)

aici un exemplu




 -10 gr sare

 -2 frunze de dafin

 -50 ml vin alb

Mod de preparare Paste cu Ragu

Maruntim morcovul,ceapa si telina le prajim intr-o tigaie cu ulei de masline cam 4,5 minute dupa care adaugam carnea tocata si o prajim cam 4,5 minute dupa care adaugam vinul ,amestecam si asteptam sa se evapore vinul.

 Mai lasam 3 minute 4 dupa care adaugam rosile proaspete pe care noi le taiem patratele..adaugam putina apa si lasam cam 15 minute dupa care adaugam pasta de rosi si putina apa calda,punem si frunzele de dafin,sare piper si lasa la copt cam 4 ore amastecand din cand in cand.

Cand sosul ragu este gata puneti pastele la cop dupa care le amestecati cu ragu intr-o tigaie pe foc



Sosul ragu il putem folosi si pentru a face lasagne

Nessun commento:

Posta un commento